Jeroen Zeinstra

40 jaar
Functie: Sales & Marketing Director
Specialisatie: 5km
Records: 5km: 14:39:12 | 10km: 31:03:14 | 10EM: 52:40:33 | Halve marathon: 1:10:21 | Marathon 2:42:40

Samen met een zeer gedreven team zetten we vanuit Run2Day HQ de lijnen uit in Nederland. Vooruitstrevend, innovatief, motiverend, inspirerend en vooral adviserend zijn wij toonaangevend binnen de hardloop retail. Het mooie is dat je 24/7 met hardlopen bezig bent. Naast je trainingen om zelf te genieten van de kick die hardlopen geeft mag ik dat ook naar onze klanten en fans doen de rest van de dag!

Back in the days was ik baanatleet, vooral de 5000m was voor mij de werkelijke hardloopafstand. Nu probeer ik op een andere manier te genieten van het hardlopen. Een trailrun in de bergen maar ook wel eens een wegwedstrijdje in de buurt staan nu vaker op het menu.

De Dam tot Damloop is voor mij het jaarlijkse uitje met mijn collega’s. Een uitje klinkt wat denigrerend want het leeft echt binnen het bedrijf. En al zijn de meeste een stuk jonger, ik win het liefst wel van ze. Mijn snelste tijd op de Damloop is ergens in de 52 minuten. De doelstelling is natuurlijk het teamklassement winnen, daar hoop ik mijn steentje aan bij te dragen!