Make your feet look beautiful met de adidas Supernova Glide BOOST

Scroll this

Adidas Supernova Glide 7 BOOST speciaal voor dames! Dat damesvoeten en daarom ook hardloopschoenen voor dames anders zijn dan die voor heren is bekend. Voor adidas reden te meer om met hulp van adidas women influencers te kijken naar het ontwerp en de pasvorm. En met succes, namelijk de nieuwe adidas Supernova Glide 7 BOOST!

Sinds adidas de BOOST dempingstechnologie heeft geïntroduceerd in hardloopland heeft het merk niet stilgezeten. Adidas doet er alles aan om hun schoenen nog beter te maken en jou als hardloper nog meer te laten genieten van je run. Dat hardlopen onder dames enorm populair is, is een feit. En wie zijn er kritischer op look en feel?

Make my feet look beautiful
Het bovenwerk van de Supernova Glide 7 is volledig veranderd. Dames willen een schoen die smal en kleiner oogt als je er van boven op kijkt als je ze aan hebt. Het upper is vervangen door een 4way stretch mesh dat zorgt voor een mooie look en zich aanpast aan de voet van de vrouw. Een damesvoet is vooral in de voorvoet erg gevoelig. Zo is hallux valgus bijvoorbeeld een veel voorkomende klacht bij dames. Het 4way stretch mesh zorgt ervoor dat er geen irritatie optreedt. Het upper in de voorvoet is geheel seamless waardoor de kans op irritaties nihil is.
Dames hebben een smallere hiel en met de vernieuwde thermo-set hielkap sluit de schoen nog lekkerder aan en worden schurende irritaties voorkomen.

Ongeëvenaarde demping
De afgelopen twee jaar hebben we ons mogen verbazen over de nieuwe demping uit de boost ‘bolletjes-zool’ van adidas. Het materiaal is zo lekker zacht dat je deze schoenen niet alleen voor je run uit de kast haalt. Dit is de perfecte match tussen de BOOST-technologie en de stoere klassieke look van een sneaker met de drie strepen!