Arne Mulder

25 jaar
Functie: Schoen Expert Run2Day Zwolle
Specialisatie: 5km – 21km
Records: 5km: 14:56 | 10km: 31:23 | 10EM: 51:53 | Halve marathon: 1:09:31 | Marathon: 2:31:45

Met veel plezier werk ik bij Run2Day Zwolle! Het is een feestje om klanten de juiste hardloopschoenen te mogen adviseren. Het is echt kicken als een klant met een grote glimlach de winkel verlaat met een eerste paar hardloopschoenen! Helemaal als je op social dan ook de positieve ervaringen ziet van klanten. Soms is het een behoorlijke uitdaging om voor iemand de juiste schoenen te vinden en dat maakt ons werk uitdagend. Ons winkelteam ademt hardlooppassie, al mijn collega’s hebben veel plezier in hardlopen en dat merken onze klanten.

Ik heb ooit eerder één keer een 10EM gelopen. Dit was tijdens de Stationsloop in de Vechtstreek. Mijn tijd was daar 51:53 en met dat PR ga ik dus ook de Damloop in.

Voor mij wordt het de eerste Damloop ervarig! Er wordt elk jaar heel snel gelopen tijdens de Damloop en ik ga voor een verbetering van mijn snelste tijd. Ik verheug me vooral op het parcours omdat het totaal anders is dan de Stationloop, die ik ieder jaar doe. Ik ben ook erg benieuwd hoe het is om met zijn allen door de tunnel te lopen. Daar kijk ik echt naar uit!