adidas Supernova Sequence 7 BOOST

Scroll this

Vanaf vandaag is de adidas Supernova Sequence 7 te vinden bij Run2Day! De nieuwe Sequence 7 is de volgende ster in de rij van hardloopschoenen die adidas op de markt brengt met BOOST-demping.

De innovatieve kracht van BOOST-demping heeft een schokgolf door hardloopland teweeg gebracht. De ongeëvenaarde zachte demping met superieure teruggave van energie is de absolute doorbraak voor de nieuwe hardloopschoenen van adidas. De Supernova Sequence is de supportschoen van de supernova collectie en zal de hardlopers bedienen die op zoek zijn naar ondersteuning tegen overproneren.

Betere demping en comfort
De Sequence 7 is radicaal gewijzigd ten opzichte van zijn voorgangers. Het bovenwerk is weer helemaal opgefrist en sterk verbeterd zoals dat vorig jaar gebeurde met de neutrale evenknie; de Supernova Glide.

Belangrijkste verschil met de zesde versie van de Sequence is uiteraard dat adidas de tussenzool zowel van BOOST als van het traditionele AdiPrene+ gemaakt heeft. De stabiliteit aan de binnenzijde is vooral verbeterd door het grote verschil in hardheid van de twee genoemde materialen waardoor dit hand in hand gaat met de verbetering van demping en comfort dankzij BOOST. Ook is de mediale demping nog verder verbeterd waar ‘ouderwetse’ anti-pronatieschoenen dit door een tweede hardheid dat beperkt doen.

Lichte supportschoen
Opvallend is dat de Sequence BOOST minder torsiestijf is waardoor hij soepeler afwikkelt. Om de stabiliteit en pasvorm in de schoen te waarborgen is ook een externe kunststof hielkap aangebracht. Resultaat is dat de schoen licht zal aanvoelen voor een supportschoen en dat eindelijk ook de overpronerende hardlopers bij adidas een echte supportschoen kunnen krijgen met BOOST!