Jordy Hindriks, sprinter, loper, (straks)Ultraloper, Run2Day’er

Scroll this

Negen jaar geleden liep ik als 400m atleet binnen bij Run2Day op de Overtoom. BAM, verkocht was ik. Nooit een andere hardloopwinkel dan Runnersworld Zaandam gezien, niets meer dan lof voor mijn eerste sponsor! Maar wat ik op de Overtoom zag en ademde daar ging mijn atleten hartje sneller van kloppen!

Ik zat in de tram naar huis en dacht daar wil ik werken

De vetste adidas spikes, de vetste Nike zonnebrillen, een wand van 10 meter aan hardloopschoenen en wat een assortiment aan kleding! Ondanks dat ik op dat moment gesponsord werd door Nike zat ik in de tram naar huis en dacht daar wil ik werken. Nu 9 jaar later, ervaringen rijker, stapjes, stappen en sprongen gemaakt, maak ik onderdeel uit van het management team van Run2Day Nederland, heb ik de social media opgezet, sta ik direct in contact met onze “fans” en schiet ik alle beelden waarmee wij communiceren.

Een atleet wil natuurlijk altijd van zijn hobby zijn werk maken, helaas miste ik daar nog het laatste stukje talent voor. Maar ik heb echt van mijn hobby wel mijn werk gemaakt! Waarom passen Run2Day en ik zo goed bij elkaar? Ik hou ervan als iedereen links gaat om dan naar rechts te gaan en de trend zetten. Dat deed ik vroeger op de baan en doen wij bij Run2Day al sinds de formule gestart is in 1996 (mooi jaar trouwens waarin Michael Johnson een wereldrecord liep op de 200m in 19.32sec in Atlanta). Run2Day vond dat het anders kon én vooral moest in hardloopland. En wat ben ik f*cking trots dat ik daar onderdeel van uit mag maken!

– Photocredit | Joyce Bongers <www.joycebongers.nl> –